Verrattomat leivontakirjat

Luonnonmarjat ovat oiva lähtökohta makeaan leivontaan. Suolaisen ystävä löytää metsästä tai torilta ainekset esimerkiksi sienipiiraaseen.

Leivontakirjoja ilmestyy vuosittain useita. Tässä on mukana uusia ja aiemmin ilmestyineitä teoksia.

Makeaa leivontaa

Liisa Westerberg: Makeaa : makeaa marjoista ja hedelmistä

  • kirjassa erityisesti marja- ja hedelmäreseptejä
  • myös säilöntävinkkejä

Hannah Miles: 60 makeaa leivonnaista

Sini Visa: Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon

  • kirjassa luvataan klassikkoleivonnaisille uusi elämä

Pille Enden: Verrattomat kakut

  • yli sata ohjetta, sekä mutkikkaampia että helpompia
  • raaka-aineet helposti saatavia

Jenni Höijer: Sokerileipurin salaisuudet

  • kirjan avulla kotileipuri pääsee askeleen lähemmäs ammattilaistasoa

Emma Iivanainen: Kakkutaidetta kotikeittiössä 

Kirsti Eskelinen: Ihanat marjat : villimarjat, puutarhamarjat, reseptit 

  • teos on sekä keittokirja että tietopaketti marjojen ominaisuuksista ja terveysvaikutuksista

    

Voileipäkakkuja ja pikkusuolaisia

Markku Kopra & Sari Tammikari: Voileipäkakkukirja

  • mukavasti kasvisohjeita
  • myös leivoksia

Tiia Koskimies: Parhaat piirakat : 50 suolaista ja makeaa herkkua kotikeittiöstä 

Håkan Johansson: Kunnon leipää 

  • leivontaopas, jossa paljon vinkkeä

Kati Jaakonen: Leipäherkut

Kristina Eriksson: Herkulliset voileipäkakut, pikkusuolaiset ja lämpimät leivät

   

Hyväksi havaitut

Vuosien varrella ilmestyneissä kirjoissa on ohjeita sekä makeisiin että suolaisiin leivonnaisiin.

Katja Bäcksbacka: Ruokatorstai leipoo

  • Helsingin Sanomien ruokasivujen parhaat leivontaohjeet vuosien varrelta

Koko Suomi leipoo

Ulla Svensk: Lempileivonnaiset

  • yli 130 ohjetta suolaista ja makeaa

Kaarina Roininen: Iloisen leipojan kirja : leivonnaisia arkeen ja juhlaan 

  • testattuja, takuuvarmoja ohjeita

 

Erikoisruokavaliot

 Allergiat ovat lisääntyneet ja erikoisruokavalioita noudatetaan myös muista syistä.

Jessica Frej: Gluteenittomat pullat, kakut ja piirakat

  • maukkaat ja mehevät gluteenittomat leivonnaiset, joita kaikki haluavat syödä

Karita Tykkä: Sokeriton : herkkuja ilman valkoista sokeria

  • "Mausta ei tarvitse tinkiä, vaikka haluaa syödä terveellisesti", kuuluu kirjan motto

Ulrika Hoffer: Parempia herkkuja : ilman sokeria, gluteenia ja maitoa

Virpi Mikkonen: Kiitos hyvää : herkkuja ilman sokeria ja gluteenia 

  • kirja yhdistää hyvinvoinnin ja herkuttelun

   

Nuoret leipurit

Ota keittiöön mukaan myös perheen lapset ja nuoret!

Kati Jaakonen: Tyttöjen makeat reseptit

Ulla Svensk: Suomen lasten leivontakirja 

Pikkuprinsessojen leivontakirja 

Åsa Swanberg: Lempparileivonnaiset 

Heidi Paajala: Leivotaan! : makeaa ja suolaista

     

 

Aiheet: 

Arviot: 

Average: 4.5 (2 votes)