Kotka

Kielitoimiston sanakirja

Kielitoimiston sanakirja on s√§hk√∂inen ajantasainen suomen kielen sanakirja. Siin√§ on noin 100 000 hakusanaa, ja se kuvaa suomen nykyisen yleiskielen keskeisen sanaston. Sanakirja antaa tietoa nykysuomen sanojen merkityksist√§, k√§yt√∂st√§ ja tyylis√§vyist√§ samoin kuin taivutuksesta ja oikeinkirjoituksesta. Kielitoimiston sanakirja nojautuu kannanotoissaan suomen kielen lautakunnan p√§√§t√∂ksiin. Kielitoimiston sanakirja korvaa aiemmin painettuna julkaistut Suomen kielen perussanakirjan (vuosilta 1990‚Äď94) sek√§ Nykysuomen sanakirjan (vuosilta 1951‚Äď61).¬†

eMagz

eMagz on sähköinen aikakauslehtipalvelu, jossa voi lukea yli 30 kotimaista aikakauslehteä. Lehdet ovat digitaalisia näköisversioita, eli samanlaisia kuin painetut lehdet. Lehdet ovat luettavissa 12 kuukauden ajan.

Samaa lehteä voi yhtä aikaa lukea rajoitettu määrä käyttäjiä. Jos haluamasi lehden lukuoikeudet ovat käytössä, yritä hetken kuluttua uudestaan.

Viola

Viola - musiikkiaineistojen yhteistietokanta on Suomen kansallisdiskografia ja nuottiaineiston kansallisbibliografia. Se on myös musiikkiaineistojen yhteistietokanta. Viola sisältää tiedot kaikista kotimaisista nuoteista vuodesta 1977 alkaen sekä kotimaisista äänitteistä vuodesta 1901 alkaen. Jonkin verran Violassa on tietoja myös ulkomaisista nuoteista ja äänitteistä.

ePress

ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet luettavaksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin painosta ilmestyvät painetut lehdet. Lehdet ovat luettavissa kahden kuukauden ajalta.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kotka