Tietoa Mediamajasta

Mediamaja on nuorille ja nuorille aikuisille suunniteltu tila Kouvolan pääkirjastossa. Mediamajassa järjestetään kursseja, työpajoja, näyttelyitä, konsertteja ja peli-iltoja yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Ammattitaitoinen henkilökunta ja uudenaikaiset laitteistot mahdollistavat monipuolisen toiminnan toteuttamisen.

Mediamajan vahvuuksia ovat mm. mediakasvatus, video- ja valokuvaus, musiikin äänitys ja digitointipalvelut. Toiminta levittäytyy kirjastolta myös suoraan kouluihin ja kulttuuritapahtumiin.

Mediamajassa voi digitoida diakuvat, C-kasetit, VHS-kasetit ja vinyylit. Digitointiin voi tulla ilman ajanvarausta, mutta kannattaa soittaa etukäteen, että henkilökuntaa on paikalla opastamassa alkuun.

Mediamajan studiossa voit nauhoittaa bändisi demon tai oman biisin. Tee taustat ja paukuta biitit Cubase 5- tai Reason 4-ohjelmilla. Molempia ohjelmia voit käyttää sekä PC- että Mac-ympäristössä. Käytössäsi on myös Roland TD-11 -sähkörummut, midikoskettimisto, basso, akustinen kitara, sekä sähkökitara efektipedaaleineen. Jos laitteet ja ohjelmat eivät ole ennestään tuttuja, autamme sinut alkuun ja neuvomme aina tarvittaessa.

Mediamajassa on myös runsaasti hengaustilaa ja ajanviettotapoja vaikkapa pelaamisen tai säkkituolissa lojumisen merkeissä, niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Oli kaipaamasi peli sitten uusin FIFA isolta screeniltä tai vanha kunnon Mario kasibittisellä Nintendolla, meiltä löytyy! Myös lautapelejä on pelattavana iso joukko.

Mediamaja on avoinna maanantaisin klo 12-18, keskiviikkoisin klo 12-18 ja perjantaisin klo 10-16. Tiistaisin ja torstaisin Mediamaja toimii Kouvolan kaupungin nuorisotalona. Silloin tila, pelikonsolit, soittimet, studio, pingispöytä ja muut laitteet ja palvelut on varattu alle 18-vuotiaille. Paikalla on aina kaupungin nuoriso-ohjaaja ja kirjaston mediatuottaja.

 

Yhteyshenkilö
Tuomo Mannonen
mediatuottaja
tuomo.mannonen@kouvola.fi
020 615 1333

Medimaja Youtubessa

Mediamaja Facebookissa

Mediamaja Instagramissa

Mediamaja Kirjastokaistalla

Kuvia Mediamajasta

Mediamajan esittelyvideo

Aiheet: