Impro-ryhmä Mika Waltarin äärellä Kuusankosken kirjastossa

Mika Waltari

Tapahtuman ajankohta: 

Maanantai, tammikuu 16, 2017 -
17:30 - 18:30

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman katuosoite: 

  • Kymenlaaksonkatu 1

Paikkakunta: 

  • Kuusankoski

Kirjasto nostaa tammikuussa esille Mika Waltarin ja hänen huiman tuotantoon, josta monet teokset ovat nousseet menestysteoksiksi. Waltari valloitti ensin suomalaiset lukijat ja 1940-luvun lopulta alkaen myös kansainvälisen yleisön.

Mika Waltari sopii näin ollen mainiosti kirjailijaksi, joka aloittaa kirjaston Suomi 100 vuotta  -juhlavuoden.  Kouvolalaisista harrastajateattereista on koottu Impro-ryhmä, joka kiertää vuoden aikana lähikirjastoissa tuomassa esille kirjaston teemakuukausien aihetta.

Impro-ryhmä esiintyy Waltari-teemalla maanantaina 16.1. klo 17.30 Kuusankosken kirjastossa ja tiistaina 17.1. klo 17.30 Valkealan kirjastossa.

Mika Waltari on Suomen yksi ylpeydenaihe

Improlaiset ilmentävät illassa Waltarin teoksia, ajatuksia ja kenties myös itse kirjailijaa improvisaation keinoin. Esiintyjät ovat luvanneet, että yleisö voi halutessaan vinkata Waltarin tuotannosta lauseita tai ajatuksia, joita ryhmä ilmentää kuullun perusteella.

Improlaisten jokainen ilta kirjastoissa  on erilainen, kuinkas muuten. On aiheellista kierää heidän mukanaan koko vuoden ajan kirjastosta toiseen.

Yhteyshenkilö: 

  • Kini Laine

Yhteystiedot: 

020 615 6788

Aiheet: 

Arviot: 

Ei äänestetty

Kategoria: 

Postinumero: 

45700