Heavya, huumoria ja bluegrassia

Teoksen nimi: 

Farm machine

Tekijä: 

Steve 'n' Seagulls

Aineistolaji: 

  • äänite

Teoksen julkaisuvuosi: 

2015

Julkaisija: 

[S.l.] : Universal Music

Steve ’n’ Seagulls on se tuntematon suomalaisyhtye, jonka You tubeen lataamaa videota Thunderstruck-coverista on vuodessa katsottu yli 16 miljoonaa kertaa. Videon suosion resepti piilee kaikkien tuntemassa heavy-biisissä, bluegrass-versioinnissa ja humoristisessa videossa.

Steve ’n’ Seagulls -yhtye on julkaissut vuonna 2015 koko albumillisen heavy rock -klassikoita bluegrass-versioin. AC/DC:n Thundestruckin lisäksi banjo ja mandoliini soivat esimerkiksi Metallican Nothing Else Mattersin, Guns N' Rosesin Paradise Cityn ja jopa Rammsteinin Ich Willin tahtiin. Jälkimmäisin onkin rohkea ja hyvä valinta levylle mukaan.

Bändi ja heidän Farm machine -levynsä on erittäin onnistunut ja hyväntuulinen; tutut kappaleet saavat aivan uuden elämän. Soittajat ovat taitavia ja kyseessä ei ole mikään huumoriprojekti - vaikka huumoria sovituksissa onkin. Ja ne sovitukset, ne juuri toimivat. Suosittelut niin raskaan rockin kuin juurimusiikin ystäville, mutta kuka tahansa voi näistä innostua. Tästä juonesta saa kiinni kuka vain, ja juuri siinä lienee yhtyeen suosion salaisuus niin Suomessa kuin maailmalla.

 

Aihetagit: 

Arviot: 

Average: 4 (1 vote)