rakkausromaanit

Grey

Grey ‚Äď tartuin siihen ihan silkasta uteliaisuudesta, koska olin saanut kahlattua ne Fifty Shades -opuksetkin. Kun Fifty Shades kertoo naisen n√§kemyksen siit√§, miten mies haluaa alisteisen suhteen, niin Grey valottaa sit√§ miehen n√§k√∂kulmasta.

Sydämenlyönneissä ikuisuus

"Minä puhun rakkaudesta, joka palauttaa sokeille näön. Rakkaudesta, joka on pelkoa väkevämpi. Puhun rakkaudesta, joka tuo tarkoituksen elämään, joka uhmaa rapistumisen luonnonlakia, joka saa meidät kukoistamaan, joka ei tunne rajoja. Puhun siitä, kuinka ihmisen henki voittaa itsekkyyden ja kuoleman."

Kunnes kerron totuuden

Neljä vuotta sitten Judith ja hänen ystävänsä Lottie katosivat. Lottie löytyi muutamia päiviä myöhemmin kuolleena, mutta Judithista ei löytynyt jälkeäkään. Kaksi vuotta katoamisen jälkeen Judith palaa yksin kotiin, kieli leikattuna ja mykkänä, täynnä salaisuuksia, joita hän ei voi paljastaa kenellekään.

Suloisenkirpeä tarina: Ja sen takia me erosimme

Daniel Handler (s. 1970 Yhdysvalloissa) on jälleen kirjoittanut vinksahtaneesti. Eipä ihme, sillä Handler on sama henkilö kuin Lemony Snicket, kolmetoistaosaisen Surkeiden sattumusten-sarjan kirjoittaja. Kirjassa on tekstiä tukeva Maira Kalmanin tajunnanvirtakuvitus.

Ne jotka jäävät

Fridan isä on Leonard Cohenin näköinen mies ja Leonard Cohenin musiikki "soi" tässä kirjassa, kun Frida kertaa isänsä elämää, joka katosi.

Ajassa palataan myös niin kauas taakse päin, että kerrotaan Fridan isänisästä, Pojusta, mikä oli melkoinen velikulta ja keräsi vaimoja vähän sieltä sun täältä. Jätti ja taas lähti.

Menn√§√§n viel√§kin kauemmaksi, sill√§ millaisessa perheess√§ Poju kasvoi? Kurkien suvun nuorempi tyt√§r nai Pojun is√§n. √Ąiti piti Pojua kaiken yl√§puolella ja odotti h√§nelt√§ suuria... Poju toteutti vain sen, ett√§ l√§hti Amerikkaan, yksin.

Vaimo 22

Alice on varsin tavallinen keski-ikäinen perheenäiti kaksine lapsineen ja perhettä elättävine aviomiehineen, kunnes kulissit vähän yllättäenkin tuntuvat alkavan rapista alas. 20 vuotta naimisissa ollut Alice osallistuu avioliittotutkimukseen, ja alkaa vastatessaan pohtia sekä elämäänsä että avioliittoaan hieman tarkemmin kuin olisi ehkä halunnutkaan. Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta ei sitten kuitenkaan. Aviomies William tuntuu vieraalta, ja heidän keskinäisen kommunikaationsa tasosta kertoo se, että Alice saa lukea heidän elämäänsä koskevista suurista mullistuksista Facebookista.

Sinulle paljastettu

Trilogian ensimmäinen osa! Jos pidit Fifty Shades-sarjasta, pidät varmasti tästäkin!

Eva Tramell ja Gideon Cross kohtaavat Ylä-Manhattanin kimaltavissa juhlissa ja tiukoissa neuvotteluissa. Vahva jännite muuttuu hetkessä pidäkkeettömäksi roihuksi. Molemmat jäävät pakkomielteisen intohimon otteeseen, mutta menneisyydessä on kauhuja, jotka astuvat heidän väliinsä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - rakkausromaanit