vampyyrit

Jäljitetty

Raisa on palannut Helsinkiin jatkamaan elämäänsä. Raisan suuri haave on vihdoin toteutunut eli ovet Kuvataideakatemiaan ovat avautuneet. Alku uudessa opiskelupaikassa ei kuitenkaan suju niin hyvin kun Raisa on odottanut. Myös Mikael kummittelee edelleen Raisan mielessä.

Miekkani laulaa

Thomas ja Peter, isä ja poika, ovat kierteleviä puunhakkaajia, jotka ovat juuri asettuneet aloilleen pieneen ja rauhalliseen Chustin kylään.

Kuitenkin jo samana  talvena kylässä alkaa tapahtua kummallisia asioita: ensiksi huomataan, että karjan kimppuun on hyökkäilty. Kylässä aletaan kuiskaillaan kuolleista omaisista, jotka vierailevat öisin perheittensä luona. Tämän lisäksi alkaa tapahtua kummallisia kuoleman tapauksia.

Yöpartio

Luulin jo kyllästyneeni vampyyreihin, mutta onneksi lainasin vielä tämän kirjan.
 
Yöpartion maailma on jakautunut Valon ja Pimeyden puoliin, joita edustavat muun muassa velhot, vampyyrit ja ihmissudet. Ihmiset jäävät puolten väliin eivätkä edes tiedä Muiden olemassaolosta. Moskovan yössä vartioi Valon voimista koostuva Yöpartio, joka valvoo Pimeyden edustajien toimia. Päiväsaikaan kaduilla liikkuu Päiväpartio, joka puolestaan vahtii Valon edustajia. Molemmat yrittävät säilyttää rauhan ja tasapainon.
 

Illallinen vampyyrin kanssa

Moni nuori kirjailija aloittaa nykyään uransa netissä, ja Abigail Gibbs on yksi heistä. Hänen romaaninsa Illalllinen vampyyrin kanssa on alunperin julkaistu netissa pala palalta, ja huiman suosion myötä se päätyi myös julkaistuksi kirjaksi. Tarinan sankaritar on 17-vuotias Violet Lee, joka onnettomuudekseen päätyy todistamaan vampyyrien tekemää öistä joukkomurhaa. Jostakin kumman syystä vampyyrit eivät kuitenkaan tapa häntä, vaan sieppaavat hänet mukaansa.

Kahlittu

Yön talo -sarjan seitsemäs osa alkaa varsin dramaattisissa merkeissä, sillä edellisosan traagisten tapahtumien seurauksena Zoeyn sielu on pirstoutunut ja poistunut tuonpuoleiseen ja maan päälle on jäänyt vain hänen tyhjä ruumiinsa. Tarun mukaan Zoeylla on vain seitsemän päivää aikaa palata ruumiiseensa, tai hänen sielunsa jää ikuisiksi ajoiksi harhailemaan elämän ja kuoleman välille. Syyllisyys tuntuu kuitenkin kahlitsevan Zoeyn tuonpuoleiseen, eikä hänellä näytä olevan halua palata. Voisiko joku matkata hakemaan hänet takaisin? Miten se onnistuisi kuolematta?

Vapautettu rakastaja

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä.

Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio. Vishousin kaksoissisar Payne on veistetty samasta tummasta soturipuusta kuin veljensä. Hän on taistelija luonnostaan. Payne ei tunne kuuluvansa Haipuun muiden Valittujen naaraiden joukkoon mutta hänellä ei ole myöskään mitään asiaa valloillaan riehuvan sodan eturintamaan. Kun Payne halvaantuu onnettomuudessa, häntä hoitamaan kutsutaan ihmiskirurgi tohtori Manuel Manello.

Lumottu

Lumottu jatkaa Yön talo-sarjaa siitä, mihin tarina sarjan viidennessä osassa jäi. Zoey ystävineen onnistui karkottamaan pahuuden Yön talosta, mutta vaara ei näytä vielä olevan ohitse. Näyt nimittäin kertovat uhkan olevan uudelleen nousussa, ja Zoeylla olevan varsin merkittävä rooli joko maailman pelastamisessa tai tuhoamisessa -hänen omista valinnoistaan riippuen.

Sivut

Tilaa syöte RSS - vampyyrit